Ceai verde

Santa’s Sweet Temptation

ceai verde,bucati de zmeura si cacao

Magic Spice (blend cu ceai negru)

Ingrediente: ceai verde 76%, ceai negru 10%, bucati de iaurt, fistic, migdale, seminte de cardamom, bucati de cardamom, petale de trandafir, aroma.

Green Baklava

Ingrediente: ceai verde, bucati de ananas, bucatele de mar, zahar, fistic, fulgi de quinoa, aroma

Oasis Coconut

Ingrediente: ceai verde.Sencha 59%, Matcha BIO, bucăți de măr, fulgi de cocos, flori de nalbă, aromă.

Island Guava

Ce mai lipsește din tabloul unei plaje nesfârșite cu nisip fin, o mare turcoaz, limpede și palmieri legănându-se în adierea vântului? Cocktailul nostru tropical e alcătuit din bucăți mari de guava, felii aurii de ananas, o măsură generoasă de rom, un strop de lămâie și puțină miere… Sunteți gata de vacanță? Ingrediente: ceai verde (71%), cuburi de ananas (ananas, zahăr), coajă de lămâie, bucățele crocante de guava (piure de guava, piure de mere, suc de mere concentrat), aromă, fulgi de guava.

Blooming tea – ceaiul care înflorește

O cantitate limitată din aceste mlădițe tinere și gingașe sunt culese primăvara special pentru acest ceai exclusivist confecționat manual.

Kombucha Tea

Ciuperca Kombucha reprezintă o simbioză de microorganisme având o multitudine de efecte benefice. Originară din China, este consumată încă de pe vremea dinastiei Qin. Ingrediente: ceai verde, pudră de Kombucha (dextrină de malț, apă de izvor, zahăr de trestie, ceai verde), frunze de mur, zmeur și căpșun, lemon grass, rădăcină de obligeană, boboci de păpădie, aromă.

Japan Genmaicha

„Genmaicha” înseamnă orez natural. Această specialitate este făcută din ceai Bancha în proporție de 50% la care se adaugă boabe de orez prăjit. Gustul său incomparabil poartă pecetea blândeții ceaiului Bancha și a aromei dulcege a orezului cu accente de nuca și caramel.