Ceaiuri

Tropical Garden

Un mix racoritor de agrișe, petale de hibiscus, cuburi de papaya, boabe de soc, fulgi de ananas, fulgi de mango, fulgi de papaya, fulgi de cocos, granule de iaurtdeshidratat (iaurt degresat, zahăr, dextrină, amidon modificat, acid citric), frunze de căpșuni.

Happy Colada Icetea

Agrișe, petale de hibiscus, cuburi de papaya, boabe de soc, fulgi de ananas, fulgi de mango, fulgi de papaya, fulgi de cocos, granule de iaurtdeshidratat (iaurt degresat, zahăr, dextrină, amidon modificat, acid citric), frunze de căpșuni.

Seaside Feeling Icetea

Ingrediente: rooibos, fenicul, frunze de roiniţă, muşeţel, fulgi de cocos, aloe vera, zahăr, turmeric, mentă, petale de albăstrele, alge chlorella, cătină.

Raspberry Cherry Kombucha

Ingrediente: ceai verde(30%), ceai alb(25%), bucati de mere, bucati de visine, marar salbatic, bucati de zmeura, kombucha(1%),petale de trandafir.

Lemon Raspberry

Ingrediente: Brazilian Mate,bucati de mar, coaja de portocale, coaja de lamaie, bucati de zmeura.

Spicy Chai

Ingrediente: ceai negru(37%), sminte de anis, bucati de scortisoara, bucati de ghimbir, boabe de piper negru, radacina de cicoare, cuisoare.

queens

Ingrediente: bucati de ghimbir,bucati de mar,flori de tei argintiu,petale de trandafir,frunze de mur,sirop de artar, acid citric.

Peanut Butter Acai Cream

Ingrediente: ceai rooibos, bucati de mar,bucati caramel(zahar,lapte condensat,glucoza,unt), bucati de acai(4%), frunze de mur, flori de nalba, granule de iaurt.

Hemp Special Cookies

Ingrediente: ceai negru(52%), bucati de migdale, seminte decojite de canepa(8%), nuci, alune,frunze de coacaze.

Heavenly Christmas

Ingrediente: cuburi de ghimbir(48%), acid citric, bucati de mar si de pere, zahar,faina de orez,ulei de orez,fulgi de cartofi, scortisoara.

ro_RORO