Rooibos

Blueberry Yoghurt

ceai rooibos,coacaze,petale de albastrele,granule de iaurt

Gingerbread Man’s Christmas Greatings

ceai rooibos,caramel,piper roz,vanilie,condimete orientale,zahar

Strawberry Hugo

O combinatie perfecta intre ceaiul rooibos fin si delicat si bucati de capsuni deshidratate,care iti va incanta toate simturile

Seaside Feeling

Ingrediente: rooibos, fenicul, frunze de roiniţă, muşeţel, fulgi de cocos, aloe vera, zahăr, turmeric, mentă, petale de albăstrele, alge chlorella, cătină.

Rum Truffle

Ingrediente: rooibos, coajă de cacao, bucăti de cacao, fulgi de cocos, aromă.

Honeybush Chocolate Cake

Ingrediente: honeybush (plantă înrudită cu rooibos), bucăţele de ciocolată, bucăţele de caramel, petale de trandafir, zahăr, aromă.

Sweet Manuka

Ingrediente: rooibos, bucăţele de curmale (curmale, faina de orez), frunze de afin, smochine, rodie, pudră de miere de Manuka (miere de Manuka, dextrina de malt), bucaţi de migdale, petale de trandafir, petale de craiţă, aromă.

Rooibos Caramel

Din aroma de caramel și alune pe o bază delicioasă de rooibos va rezulta o infuzie care trebuie încercată negreșit. Ingrediente: rooibos, bucățele de caramel (lapte degresat îndulcit, zahăr, melasă de glucoză, grăsime din unt, sorbitol, emulsificatori: mono și digliceride din acizi grași alimentari), bucățele crocante (zahăr, alune de pădure, zahăr invertit), aromă.