Gabriela Costa si Alex Man

Cand

  • ianuarie 6, 2020
  • ianuarie 6, 2020
  • 20:00
  • 22:00

Unde

  • Ceainaria Infinitea,
  • Str Grigore Romniceanu nr 7,
  • Sector 5,
  • Romania
  • Rezervari 0723 175 300

Pret

  • 35 RON/pers

Concert “THE GOOD LIFE ”

Gabriela Costa – voce,  Alex Man - chitara

... o invitatie pe pamant nord-american, intr-un concert cu povesti muzicale despre lucruri marete sau obisnuite, dorinte, reusite si pierderi, iubiri neimplinite si marea iubire, despre cautarile noastre de fiecare clipa pentru gasirea echilibrului, despre  bucuria lucrurilor simple care ne fac viata frumoasa.

Ne vom legana in pulsatia swing-ului sau vom aluneca usor in starea “blues” a unor standarde jazz minunate din anii ’20- ’60, cu sonoritati aproape de traditie si incarcate de multa iubire.

Despre artisti:

Gabriela Costa a aparut pe scena inca de la 6 ani, intr-un festival concurs in care a fost premiata, si este selectata la 11 ani, pentru unul dintre concertele Cenaclului Flacara.

Timp de cativa ani activeaza in cadrul ansamblului de estrada „Tinemar” al Casei Armatei din Mangalia, timp in care, ca solist vocal, face inregistrari in Radiodifuziunea Romana si filmari la TVR.

Participa si este premiata in calitate de cantautor (voce-chitara) la festivaluri de folk si face parte din cenaclul de muzica si poezie „Altfel” al Casei Studentilor din Cluj, cu invitatii la emisiuni tv. si inregistrari radio.Debutul solistic in jazz este marcat la Jazz Napocensis, ed. XIV, timp in care descopera o mare pasiune si pentru muzica braziliana.Intalnirea cu chitaristul Alex Man, face ca aceasta din urma sa se concretizeze sub forma unui album unic pentru piata muzicala de la noi numit “TEMPO DE AMOR”- Softrecords http://www.softrecords.ro/index.php/album/tempo-de-amor/

Sustine numeroase concerte in diverse formule muzicale si este invitata a Big Band-ului Radio in cadrul emisiunii “Jazz pe romaneste”, patronata de Florian Lungu, si a Filarmonii Ploiesti alaturi de formula de trio jazz a acestei institutii.

In prezent este activa in numeroase concerte, si inspirata tot de muzica, gandeste si creaza bijuterii handmade cu aceeasi pasiune cu care canta.

www.facebook.com/gabrielacostamusic, www.facebook.com/sagasjewellery

Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky" din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat si foarte activ chitarist si contrabasist de jazz, premiat de revista Actualitatea muzicala in anul 2014.

Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen jazz-istic la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul - este recunoscut și ca un rafinat acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă.

Colaborează, de-a lungul timpului, cu muzicieni si big band-uri din țară și străinătate, in numeroase concerte de club sau pe scene de festival.

În prezent este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București si desfasoara o activitate continua de pregatire a elevilor din spatiul preuniversitar in vederea admiterii la facultatile cu profil jazz, cu rezultate remarcabile ale elevilor admisi in tara si in strainatate.

Sustine workshop-uri pe teme variate si de interes pentru tinerii muzicieni (ansamblu, tehnica instrumentala, improvizatie, compozitie, managment muzical) si participa constant in tabere de muzica improvizata  si jazz ca profesor coordonator.

Este solicitat cu regularitate in jurii internationale ale concursurilor studentesti de jazz, precum cel de la Tg.Mures- Festival International Studenţesc de Jazz

www.facebook.com/man.alex.188

ro_RORO