Infinitea Music InFusion – A Christmas Story

🎄

„A Christmas Story” – Luni, 18 Decembrie 2023, ora 19.00

Concert Alma Nicole & Ciprian Iacob

Pe 18 decembrie trăim magia Crăciunului într-un cadru de poveste. Ceainăria Infinitea a îmbrăcat straie de sărbătoare și vă invită la un concert presărat cu cele mai frumoase colinde românești și internaționale, interpretate de Alma Nicole (voce-chitară) și Ciprian Iacob (pian).

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Luni, 18 decembrie, ora 19.00
Contributie artist: 50 lei
Ceainăria Infinitea, interior

Despre artiști:

Alma-Nicole este actriță, muzician și finalistă Vocea României. Când nu o vedeți în filme, reclame sau pe scenele de teatru, compune muzică și reinterpretează original piese pe care le iubim cu toții..
2020 a fost anul lansării primului single “The Reason”.
În luna septembrie publicul a avut parte de o proiecție “first-look” a videoclipului, urmat de un concert live sold out. Clip-ul a câștigat premii la festivaluri de film în SUA, Suedia, Spania, UK, Macedonia, Slovacia, Germania, Cehia.
În noiembrie a urmat “Stuck to You”, care s-a bucurat de un material video special, filmat într-o căsuță din copac în inima Transilvaniei.
Vara trecută Alma a lansat You Are, cu videoclip atmosferic filmat în Scoția și prima piesă în română – Val – un cântec fresh de vară.
Ultima piesă lansată THE POWER s-a alăturat campaniei sociale contra violenței domestice Radioul Captiv inițiată de Asociația ANAIS prin Cheil Centrade, Kiss FM și Magic FM.
Ciprian Iacob este un tânăr compozitor de muzică de film cu o experiență de 10 ani în industrie, câștigată prin numeroase proiecte de succes în România, Marea Britanie, Franța și Statele Unite.

Termeni și condiții

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea începerii concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o lună înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO