Infinitea Music InFusion – „A Tribute To Julie London”

„A Tribute To Julie London” – Aleka și Chris Guilfoyle – Luni, 08 Iulie, ora 19.00

Julie London a fost una dintre cele mai de succes femei din lumea jazz-ului, o vocalista care a lansat peste 30 de albume, precum și o actriță de renume. Ea a fost și este încă o mare influență pentru mulți muzicieni din întreaga lume.
 
„Some singers sing as though they are addressing a crowd; some sing as though they are in a bar with a lot of people—[London] sings as though she’s in one room, with you—and that’s the difference.” – BBC Legends
 
Alăturați-vă nouă pe 8 iulie în grădina ceainăriei Infinitea pentru un omagiu adus lui Julie London, alături de vocalista Aleka și chitaristul Chris Guilfoyle. Seara promite să fie una de neuitat, cu interpretări care vor aduce în prim-plan magia și sensibilitatea muzicii lui Julie London.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 50 de lei


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO