Infinitea Music InFusion – „Acoustic Birds”

„Acoustic Birds” – Alice Sonia-Michael & Mihai Melinescu – Luni, 01 Iulie, ora 19.00

Pe 01 iulie, grădina ceainăriei Infinitea va găzdui un concert special, unde atmosfera intimă și vibrantă va fi creată de doi muzicieni excepționali. Publicul va fi purtat printr-o gamă largă de emoții, de la bucurie și extaz până la nostalgie și melancolie, prin interpretări unice ale unora dintre cele mai frumoase melodii ale anilor ’80, ’90 și 2000, aducând un strop de nostalgie și bucurie în sufletele ascultătorilor. Această reinterpretare magică transformă piese familiare, oferindu-le noi dimensiuni și surprinzătoare tonuri.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 50 de lei

Despre artiști

Alice Sonia-Michael (lead vocal)
Instagram
Facebook
YouTube

Mihai Melinescu (vocal, guitar)
Instagram
Facebook

Despre Alice Sonia-Michael:

Prin pasiunea și dorința imensă de a compune și de a aduce în lume o muzică nouă, Alice Sonia-Michael își croiește drumul spre o muzică binecuvântată. Alice își începe drumul ca vocalistă în anul 2009 în diverse proiecte muzicale, iar câțiva ani mai târziu începe să studieze chitara ca autodidact, fapt ce îi permite să exploreze sound-uri diferite și o viziune cu totul nouă în ceea ce privește muzica și tehnica instrumentului. În anul 2016, artista își lansează cariera de compozitor, chitarist și producător muzical cu primul său single, „Seconds of Silence”, câștigător al premiului 1 la World Wide Music Contest (USA). Muzica ei aduce în scenă influențe de alternative, pop, indie-alternative, cinematic și electric-blues. Alice Sonia-Michael a performat pe aceeași scenă cu artiști ca Fink, Submotion Orchestra, Nills Peter Molvaer și Mathias Eick.

Despre Mihai Melinescu:

Figură cunoscută a scenei românești, Mihai Melinescu a colaborat cu nume cunoscute din industrie precum Anca Parghel, Marius Moga, etc. Artistul se diferențiază prin stilul său inconfundabil și prin aranjamentele sale muzicale, astfel reușind de fiecare dată să fascineze audiența.


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO