Infinitea Music InFusion – Alice Sonia-Michael & Mihai Melinescu

„ACOUSTIC SESSION” – Luni, 19 iunie 2023, ora 19.00

Alice Sonia-Michael (lead vocal, guitar) & Mihai Melinescu (vocal, guitar)

Luni, 19 Iunie, începând cu ora 19:00, în grădina Infinitea îi veți putea asculta pe Alice Sonia-Michael și Mihai Melinescu într-un concert cu o atmosferă total specială.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 50 de lei

Despre  Alice Sonia-Michael:

Prin pasiunea și dorința imensă de a compune și de a aduce în lume o muzică nouă, Alice Sonia-Michael își croiește drumul spre o muzică binecuvantată.
Alice își începe drumul ca vocalistă în anul 2009 în diverse proiecte muzicale, iar câțiva ani mai târziu începe să studieze chitara ca auto-didact fapt ce îi permite să exploreze sound-uri diferite și o viziune cu totul nouă în ceea ce privește muzica și tehnica instrumentului.

În anul 2016, artista își lansează cariera de compozitor, chitarist și producator muzical cu primul său single „Seconds of Silence”, câștigător al premiului  1  la World Wide Music Contest (USA)

Muzica ei aduce în scenă influențe de alternative, pop, indie-alternative, cinematic și electric-blues. Alice Sonia-Michael a performat pe aceeași scenă cu artiști ca Fink, Submotion Orchestra, Nills Peter Molvaer, Mathias Eick.

https://www.instagram.com/alicesoniamichael/

https://www.facebook.com/AliceSoniaMichael/

http://www.youtube.com/c/AliceSoniaMichael

Despre Mihai Melinescu:

Figură cunoscută a scenei românești, Mihai Melinescu a colaborat cu nume cunoscute din industrie precum Anca Parghel, Marius Moga etc. Artistul se diferențiază prin stilul sau inconfundabil și prin aranjamentele sale muzicale, astfel reușind de fiecare dată să fascineze audiența.

https://www.instagram.com/mihai_melinescu/

https://www.facebook.com/mihai.melinescu


Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului. Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul. Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice. Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.

Comments are closed.

ro_RORO