Infinitea Music InFusion – ALMA NICOLE

„Oh, Summer!” – Luni, 10 Iulie 2023, ora 19.00

ALMA NICOLE

Luni seară, pe 10 iulie, trăim un vis în miez de vară pe acorduri de chitară și pian, alături de Alma-Nicole, acompaniată de Ciprian Iacob. Ia-ți prietenii și hai să începem săptămâna răcorindu-ne la umbra unui concert acustic fermecător în grădina Infinitea.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 50 de lei

Actriță și muzician cu o experiență de peste 20 de ani, Alma Nicole a cântat în fața a milioane de telespectatori cu ocazia concursului Vocea României, unde a ajuns până în finala ediției din 2018. De atunci își concentrează tot timpul și creativitatea în muzica ei originală.

2020 a fost anul lansării primului său single – „The Reason”. În luna septembrie, publicul a avut parte de o proiecție „first-look” a videoclipului, urmat de un concert live sold out. Clipul a câștigat premii la festivaluri de film în SUA, Suedia, Spania, UK, Macedonia, Slovacia, Germania, Cehia.

În noiembrie a lansat piesa „Stuck to You”, care s-a bucurat de un material video special, filmat într-o căsuță din copac în inima Transilvaniei. Au urmat în 2021 „Tonight”, „Amazing Grace”, o reinterpretare aparte a celebrului „La Betleem colo’n jos” și „You Are”, cu un videoclip de poveste filmat in Scotia.

De curând Alma Nicole a lansat cel mai nou videoclip filmat în Portugalia pentru prima piesa in română „Val” și piesa cu mesaj puternic contra violenței domestice “The Power”.

http://www.almanicole.ro/

https://www.facebook.com/AlmaBoiangiuOfficial

https://instagram.com/almanicoleofficial

https://www.youtube.com/c/AlmaNicole


Termeni și condiții

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO