Infinitea Music InFusion – Amo Brasil

„AMO BRASIL” – Luni, 10 Iunie 2024, ora 19.00

Alice Sonia-Michael (lead vocal, guitar), Bogdan Tanase – guitar

Luni, 10 iunie, începând cu ora 19:00, în grădina Infinitea îi veți putea asculta pe Alice Sonia-Michael și Bogdan Tanase într-un concert cu o atmosferă total specială.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 50 de lei

Proiectul  Amo Brasil s-a format in anul  2013 din dorinta si dragoste pentru muzica braziliana. Cu un repertoriu de bossa-nova ,bossa-nova jazz   si samba in formula traditionala (voce,chitara), Amo Brasil  isi gaseste drumul spre o muzica cu totul exceptionala .Membru fondator al proiectului, Alice Sonia-Michael aduce prin vocea sa o versiune originala a muzicii braziliene, pastrand in acelasi timp  cantul traditional al genului. Impreuna cu Bogdan Tanase , artist  cu vasta experienta in domeniul musical,  Amo Brasil  aduce in fata  publicului cele mai frumoase cantece braziliene.

Despre  Alice Sonia-Michael:

Prin pasiunea și dorința imensă de a compune și de a aduce în lume o muzică nouă, Alice Sonia-Michael își croiește drumul spre o muzică binecuvantată.
Alice își începe drumul ca vocalistă în anul 2009 în diverse proiecte muzicale, iar câțiva ani mai târziu începe să studieze chitara ca auto-didact fapt ce îi permite să exploreze sound-uri diferite și o viziune cu totul nouă în ceea ce privește muzica și tehnica instrumentului.

În anul 2016, artista își lansează cariera de compozitor, chitarist și producator muzical cu primul său single „Seconds of Silence”, câștigător al premiului  1  la World Wide Music Contest (USA)

Muzica ei aduce în scenă influențe de alternative, pop, indie-alternative, cinematic și electric-blues. Alice Sonia-Michael a performat pe aceeași scenă cu artiști ca Fink, Submotion Orchestra, Nills Peter Molvaer, Mathias Eick.

https://alicesoniamichael.com

https://www.facebook.com/OfficialAliceSoniaMichael

https://www.instagram.com/alicesoniamichael

http://www.youtube.com/c/AliceSoniaMichael

 

Despre Bogdan Tanase

https://www.facebook.com/bogdan.tanase.7

https://www.instagram.com/tassse/


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO