Infinitea Music InFusion – Concert de muzică veche

„Concert de muzică veche” – Luni, 29 Ianuarie 2024, ora 17.00

Nicola Anghel, Elena Bordeianu, Maria Bratu, Stefana Mosoiu, Elisa Petre, Erika Radu, Cătălin Vozo – clasa profesor Raluca Neagu

Ceainăria Infinitea se transformă într-un epicentru al muzicii live, oferind o seară de neuitat sub titlul „Concert de muzică veche”. Elevii talentați ai Colegiului Național de Muzică George Enescu vor urca pe scenă, aducând în fața publicului vibrații melodioase de muzică veche. Evenimentul va avea loc pe data de 29 ianuarie, începând cu ora 17:00, invitându-vă să vă lăsați purtați de acordurile muzicale într-un decor boem și primitor. Intrarea este liberă, garantându-vă o experiență culturală de excepție, în limita locurilor disponibile. Pentru a vă asigura participarea, este necesară rezervarea în prealabil. Veniți să susțineți tinerele talente și să vă îmbogățiți seara cu o doză de artă autentică!

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Intrarea liberă în limita locurilor disponibile, doar pe bază de rezervare.


Termeni și condiții

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea începerii concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o lună înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO