Infinitea Music InFusion – Cristina Lupu & Florin Serban

Concert Infinitea Cristina lupu Florin Serban

„White Summer” – Luni, 17 Iulie 2023, ora 19.00

Cristina Lupu si Florin Serban

Luni, 17 Iulie, începând cu ora 19:00, în grădina Infinitea îi veți putea asculta pe Cristina Lupu si Florin Serban într-un concert live cu o atmosferă total specială.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 50 de lei

Cristina Lupu si Florin Serban formeaza un duo chitara/voce, un proiect nascut din dorinta celor doi de a umple saloanele si gradinile urbane de muzica pe care o iubesc. Aduc cu ei un numar de jazz si ceva blues, cu standarde, bossa nova si improvizatii la cald, numai bune de ascultat la un ceai sau un pahar de spumant. Din meniul lor fac parte standarde faimoase ca Summertime sau Cry Me A River, ‘slagare’ ale muzici braziliene ca So Nice si Corcovado, dar si cantece mai putin cantate, standarde pitite de lumina reflectoarelor sau piese bluesy inspirate din musical-urile lui Stephen Sondheim.
 
Cate ceva despre Cristina: este vocalista si cantautoare, iubeste sa scrie cantece de dragoste dar si sa cante cantece scrise (frumos) de altii. In 2015 canta pe scena Vocea Romaniei in echipa lui Tudor Chirila, iar intre 2020-2022 urmeaza cursurile Facultatii de Compozitie Jazz din cadrul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti. In prezent lucreaza la un album de piese originale (de dragoste!) sub titlul provizoriu de ‘Sweet Amnesia’, ce cuprinde o colectie de povesti adunate de-al lungul catorva ani nelinistiti. De ceva timp le testeaza in concerte intime prin gradinile si ceainariile Bucurestiului, dar si pe scene mai mari, in deschidere pentru artisti ca Luiza Zan sau The Mono Jacks, sau la festivaluri ca Femei pe Matasari sau Vadoo Chill Fest. Vara aceasta o gasim, printre altele, la Electric Castle, Waha si DWMT La Conac. 
 
Cate ceva despre Florin: este chitarist si profesor de chitara, fondator al unei scoli private de muzica din Bucuresti, www.scoalachitara.ro. Este absolvent al Facultatii de Muzica din cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti si chitarist autodidact. In paralel incepe studiul jazz-ului la Scoala Populara de Arte, urmand cursul de improvizatie jazz al regretatului pianist Marius Popp, dar si o serie de lectii particulare cu chitaristul de jazz Sorin Romanescu. In prezent este chitarist in trupa Popas, dar a colaborat si cu alti artisti sau trupe ca Elena Gheorge, Delia, Impact sau Lucia Dumitrescu. Este chitarist in proiectul “Povestea Leului Ra”, un spectacol-concert de Marius Popa si Cezar Chioca, a carui premiera a avut loc de curand intr-o formula inedita, VR360.

Termeni și condiții

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea începerii concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o lună înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO