Infinitea Music InFusion – DUO MAGIC – OLLY & TETE

LIVE @Infinitea” – DUO MAGIC OLLY & TETE – Luni, 17 Iunie, ora 19.00

Vă invităm la un concert magic „Live @Infinitea” pe 17 iunie, începând cu ora 19:00, în grădina Ceainăriei Infinitea. Olly & Tete, cunoscuți sub numele de „Duo Magic,” vor crea o atmosferă fermecătoare cu interpretările lor unice ale unor melodii binecunoscute și piese originale.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 60 de lei

Despre artiști

Duo-ul este compus din Olivia Paun, care cântă la voce, bas, flaut, pian și chitară, și Marius Keseri (Tete) la cajon, baterie și percuție, oferind și backing vocals. Cu o vastă experiență pe scena muzicală, acest duo se distinge prin stilul lor aparte de a cânta, inclusiv cu inserții de umor muzical, oferindu-vă o experiență estetică completă.

În această seară, Olly & Tete vor interpreta atât piese proprii, cât și coveruri într-un stil personal. Recent, au lansat videoclipul piesei „Azi totul e ok” cu trupa The Msgnifics, disponibil pe YouTube, și pregătesc lansarea unui nou album.

Olivia Paun, absolventă a Conservatorului din București, este o artistă versatilă, având în palmares colaborări și concerte în întreaga Europă de Vest. A fost membră a mai multor trupe, printre care Olly de Quartz și o formație olandeză de rock gotic, cu care a înregistrat un dublu album. A colaborat, de asemenea, cu trupa Iris în turneul Iris Atheneum și cu Mircea Vintilă pentru piesa „Batiscaf.”

Marius Keseri, cunoscut și ca Magnificul, este renumit pentru cariera sa de succes atât pe scenele din țară, cât și internaționale. Fost baterist al formației Direcția 5 timp de 30 de ani, a colaborat cu numeroase trupe de renume, inclusiv Quartz, Metrock și Valeriu Sterian, abordând cu succes diverse stiluri muzicale.

https://youtube.com/@oliviapaun?si=c8rNxfihSA-vB1lr

Vă așteptăm să vă bucurați de o seară de neuitat în compania muzicii de calitate oferită de Olly & Tete!


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO