Infinitea Music InFusion – „La Vie en Rose”

„La Vie en Rose” – Alma Nicole – Luni, 15 Iulie, ora 19.00

Luni seară, pe 15 iulie, trăim un vis în miez de vară pe acorduri de chitară și alături de Alma-Nicole și vocea ei suavă. Ia-ți prietenii și hai să începem săptămâna răcorindu-ne la umbra unui concert acustic fermecător în grădina Infinitea.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 60 de lei

Despre Alma-Nicole

Alma-Nicole este actriță, muzician și finalistă la Vocea României. Când nu o vedeți în filme, reclame sau pe scenele de teatru, compune muzică și reinterpretează original piese pe care le iubim cu toții.

În 2020, și-a lansat primul single, „The Reason”. În luna septembrie a aceluiași an, publicul a avut parte de o proiecție “first-look” a videoclipului, urmată de un concert live sold out. Clipul a câștigat premii la festivaluri de film în SUA, Suedia, Spania, UK, Macedonia, Slovacia, Germania și Cehia.

În noiembrie, Alma a lansat „Stuck to You”, care s-a bucurat de un material video special, filmat într-o căsuță din copac în inima Transilvaniei. Vara trecută, Alma a lansat „You Are”, cu un videoclip atmosferic filmat în Scoția și prima piesă în română, „Val” – un cântec fresh de vară.

Ultima piesă lansată, „THE POWER”, s-a alăturat campaniei sociale contra violenței domestice Radioul Captiv, inițiată de Asociația ANAIS prin Cheil Centrade, Kiss FM și Magic FM.

Conectează-te cu Alma-Nicole:

Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de o seară de muzică acustică și magie în grădina Ceainăriei Infinitea!


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO