Infinitea Music InFusion – Love Songs of Spring

Alma Nicole – „Love Songs of Spring” – Luni, 4 Martie 2024, ora 19.00

Sărbătorim deșteptarea primăverii și luna femeii pe 4 martie alături de Alma-Nicole și vocea ei suavă! Să ne lăsăm învăluiți de acordurile unui concert romantic al cărui titlu si repertoriu rezonează atât de bine cu acest anotimp, „Love Songs of Spring”.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Luni, 4 Martie, ora 19.00
Contributie artist: 70 lei
Ceainăria Infinitea, interior

Despre artiști:

Alma-Nicole este actriță, muzician și finalistă Vocea României. Când nu o vedeți în filme, reclame sau pe scenele de teatru, compune muzică și reinterpretează original piese pe care le iubim cu toții..
2020 a fost anul lansării primului single “The Reason”.
În luna septembrie publicul a avut parte de o proiecție “first-look” a videoclipului, urmat de un concert live sold out. Clip-ul a câștigat premii la festivaluri de film în SUA, Suedia, Spania, UK, Macedonia, Slovacia, Germania, Cehia.
În noiembrie a urmat “Stuck to You”, care s-a bucurat de un material video special, filmat într-o căsuță din copac în inima Transilvaniei.
Vara trecută Alma a lansat You Are, cu videoclip atmosferic filmat în Scoția și prima piesă în română – Val – un cântec fresh de vară.
Ultima piesă lansată THE POWER s-a alăturat campaniei sociale contra violenței domestice Radioul Captiv inițiată de Asociația ANAIS prin Cheil Centrade, Kiss FM și Magic FM.

Termeni și condiții

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea începerii concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o lună înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO