Infinitea Music InFusion – Luna Maar & Lucas Contreras

„Alive & Aware” – Luni, 31 Iulie 2023, ora 19.00

Luna Maar & Lucas Contreras

Luni, 31 Iulie, începând cu ora 19:00, în grădina Infinitea îi veți putea asculta pe Luna Maar și Lucas Contreras într-un concert live cu o atmosferă total specială.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 50 de lei

Luna Maar este o vocalistă, chitaristă și compozitoare stabilită în București.
Alături de Lucas Contreras (chitară), Luna își dorește să aducă o perspectivă nouă asupra scenei muzicale românești, printr-un repertoriu alcătuit din compoziții proprii.

Muzica ei este, mai presus de toate, sinceră. Genul muzical în care tind să se așeze majoritatea cântecelor ei este alt-folk/singer-songwriter. Cu toate acestea, diverse influențe muzicale își fac simțită prezența, având în vedere faptul că încadrarea într-un anumit gen muzical nu este ceva ce Luna prețuiește. Stilul ei compozițional se centrează în jurul ideii de a lăsa un cântec să se nască într-un mod natural, fără a fi forțat într-un anumit gen.

Membri:
Luna Maar – lead vocals/chitară
Lucas Contreras – chitară

https://www.instagram.com/lunamaarmusic/


Termeni și condiții

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO