Infinitea Music InFusion – Maximilian Muntean & Ciprian Pop

Maximilian Muntean & Ciprian Pop – „As Time Goes By” – Luni, 19 Februarie 2023, ora 19.00

„Maximilian Muntean (voce) și Ciprian Pop (chitară) prezintă As Time Goes By” un spectacol care ne va plimba printre câteva din cele mai frumoase piese din American Songbook (popularizat, printre mulți alții, de soliști celebri cum ar fi Frank Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett și Ella Fitzgerald).

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să selectați concertul și să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 70 de lei

Maximilian Muntean provine dintr-o familie muzicală, și a studiat pianul încă de la o vârstă fragedă. Începând cu vârsta adolescenței, a început studiul vocal cu unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ai României, și mai apoi a absolvit cursurile Școlii de Artă București, cu specializarea “Canto Muzică Ușoară“. A fost un concurent foarte apreciat al primului sezon al concursului “Vocea României“, și a participat în preselecția națională Eurovision 2013 cu un cântec compus de colegul său din new Vegas Show, Petru Călinescu.

Ciprian Pop s-a nascut la 8 iulie 1987 in Bistrita si in acest moment se numara printre cei mai apreciati chitaristi de jazz din peisajul romanesc. Talentul muzical a fost mostenit de la parintii sai, acestia fiind la randul lor interpreti de muzica pop.

Pasiunea pentru muzica s-a remarcat din copilarie, cand a decis sa urmeze cursurile Scolii de Muzica Bistrita si mai apoi Liceului de Muzica “Tudor Jarda”. Si- a perfectionat studiile la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti – Facultatea de Compozitie Muzicala, Sectia Jazz-chitara, sub indrumarea Prof. Mircea Tiberian, fondatorul si coordonatorul Departamentului de Jazz din Bucureşti.


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO