Infinitea Music InFusion – Natalia Pancec & Emilian Florentin Gheorghe

Natalia Pancec & Emilian Florentin Gheorghe – „When Violin Meets Guitar” – Luni, 11 Septembrie 2023, ora 19.00

Bucurați-vă de o seară magică de muzică la ceainăria Infinitea, în data de 11 septembrie 2023, începând cu ora 19, la concertul special intitulat „When Violin Meets Guitar”. Acest eveniment unic îi va aduce pe scenă pe cei doi artiști excepționali, Natalia Pancec și Emilian Florentin Gheorghe, pentru a vă purta printr-o călătorie muzicală uluitoare în care se întâlnesc clasicii de ieri și de astăzi.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 50 de lei

Inspirându-se dintr-o varietate de genuri muzicale, această întâlnire extraordinară aduce în fața publicului repertoriul variat și fascinant. De la pasiunea pasajelor lui Vivaldi la rafinamentul compozițiilor lui George Enescu, de la energia explozivă a pieselor celor de la Deep Purple și Led Zeppelin la nostalgia tangoului lui Astor Piazzolla, totul se îmbină într-un spectacol muzical de neuitat.

Natalia Pancec și Emilian Florentin Gheorghe, doi virtuozi ai instrumentelor lor, vă vor impresiona cu abilitățile lor muzicale de excepție. Sunetul catifelat al viorii Nataliei se va împleti armonios cu acordurile pline de viață ale chitarei lui Emilian, creând un dialog muzical captivant între cele două instrumente.

De la Brahms la Queen, de la Pink Floyd la Enescu, veți trăi o experiență sonoră remarcabilă, în care frontierele genurilor muzicale se estompează, iar pasiunea pentru muzică este exprimată într-un mod cu totul aparte. Concertul „When Violin Meets Guitar” la Infinitea va rămâne în inimile și mințile ascultătorilor ca o seară de neuitat în care muzica a spus povești din toate colțurile lumii, conectând trecutul cu prezentul într-o simfonie armonioasă. Rezervați-vă locul pentru această călătorie muzicală fascinantă și pregătiți-vă să vă lăsați purtați de sunetele fermecătoare ale viorii și chitarei.


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO