Infinitea Music InFusion – recital folk cu Ecaterina Oprea

Ecaterina Oprea – „Catharsis” – Luni, 20 Mai 2024, ora 19.00

Alăturați-vă nouă la un eveniment unic de muzică pentru spirit, unde talentata Ecaterina Oprea va prezenta „Catharsis”, un recital folk ce promite să atingă corzile sensibile ale sufletului. Ecaterina își îmbogățește interpretarea prin tehnici vocale rafinate, dobândite în școala de canto clasic, împletind armonios influențele folclorului românesc cu doine și balade ce reflectă căutarea interioară și transformarea personală.

Prin muzica sa, Ecaterina aduce în prim-plan momentele de cotitură și etapele esențiale ale călătoriei sufletului către adevărata esență. Fiecare piesă interpretată în cadrul recitalului „Catharsis” este o poveste de sine stătătoare, o invitație de a explora adâncurile propriei ființe prin vibrații melodice ce rezonează cu aspirațiile și luptele interioare ale fiecărui ascultător.

Vă invităm să descoperiți muzica ce vindecă și să vă reconectați cu propriul eu într-o seară de neuitat.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 40 de lei

Despre artiști:

Urmăriți-o pe Ecaterina Oprea pe social media pentru mai multe actualizări și inspirație muzicală:

TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO