Infinitea Music InFusion – Romania: Songs of Love and Longing

Romania: Songs of Love and Longing” – Luni, 7 August 2023, ora 19.00

Aleka (voce), Chris Guilfoyle (chitara) și Ciprian Pop (chitara)

Luni, 7 August, începând cu ora 19:00, în grădina Infinitea îi veți putea asculta pe  Aleka (voce), Chris Guilfoyle (chitara) și Ciprian Pop (chitara) într-un concert de jazz cu o atmosferă total specială.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 50 de lei

Aleka este o muziciană versatilă: vocalistă, violoncelistă, compozitoare și textieră. S-a născut în România și de peste zece ani este stabilită în Dublin, Irlanda. A studiat muzica mai bine de 20 de ani, fiind dublu licențiată magna cum laude în muzica clasică, specializarea violoncel, la Universitatea de Muzica din București si în interpretare vocală, jazz, la Newpark Music Centre, Dublin.

De când s-a stabilit în Dublin, Aleka și-a făcut un binemeritat nume pe scena jazzului, cântând recent cu unii dintre cei mai renumiti muzicieni irlandezi: Tommy Halferty, Ronan Guilfoyle, Michael Buckley, Kevin Brady, Dave Redmond și Izumi Kimura. A lansat EP-ul de debut Aleka în 2016 și albumul de debut Person I Knew în 2019, ambele primind o recenzie de 4 stele în The Irish Times. Este lector de jazz în Dublin City University și director artistic al DCU Jazz Choir.

Alături de doi chitaristi de exceptie, Chris Guilfoyle (Irlanda) și Ciprian Pop (Ro), Aleka va prezintă următorul ei EP ce va fi lansat oficial în toamna acestui an, Romania: Songs of Love and Longing, un material dedicat muzicii românești care au inspirat-o pe Aleka, piese tradiționale rearanjate îtr-un stil contemporan, dar și standarde de jazz rearanjate special pentru aceasta ocazie.

Un sound modern și cosmopolit… cu un iz transnațional lipsit de granițe, condimentat generos cu bossa nova, downtown jazz, pop insolit, art rock și improvizație liberă.” –The Irish Times despre EP-ul Aleka

Este nevoie de curaj și încredere, ca să nu mai vorbim de pricepere tehnică, pentru a cânta cu muzicieni renumiți, dar timbrul cald, cristalin al Alekăi și dorința ei de a-l încadra într-o companie atât de provocatoare, o evidențiază drept o vocalistă demnă de urmărit, având astfel un debut impresionant…” – The Irish Times despre albumul de debut Person I Knew

Video album ‘Person I Knew’ 2019
Video album ‘Person I Knew’ 2019
Video EP ‘Aleka’ 2016
Video Big Band Radio 2017
Chris Guilfoyle Video


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO