Infinitea Music InFusion – Seară de Tango

11 martie tango

„Seară de Tango cu Alexandru Nucă și Horia Preda” – Luni, 11 Martie 2024, ora 19.00

Alexandru Nucă (bandoneon, chitară) și Horia Preda (chitară) vă invită la Ceainaria Infinitea pe 11 martie pentru o seară muzicală ce promite să fie o experiență romantică de neuitat. Într-un cadru intim și autentic, cei doi artiști vor interpreta piese de tango, vals și milonga, aducând în inimile ascultătorilor atmosfera încărcată de romantism specifică Parisului și Buenos-Aires-ului.

Tango-ul, considerat un omagiu adus femeii, este mai mult decât un gen muzical sau un dans – este expresia muzicală a iubirii, o poveste de dragoste și romantism transpusă în note și mișcări. Această seară se anunță a fi o celebrare a pasiunii și a emoției, o invitație de a explora împreună poveștile de iubire eternizate prin muzica de tango.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Luni, 4 Martie, ora 19.00
Contributie artist: 40 lei
Ceainăria Infinitea, interior
–––––––––––––––––––––––

Termeni și condiții

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea începerii concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o lună înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO