Infinitea Music InFusion – „So this is love”

„So this is love – Hera & Ciprian Pop – Luni, 24 Iunie, ora 19.00

Pe 24 iunie, în grădina ceainăriei Infinitea, va avea loc un concert de excepție, unde doi muzicieni talentați își propun să creeze o atmosferă intimă, plină de vibrații și emoții profunde. Spectacolul promite să fie o călătorie prin întregul spectru al trăirilor umane, de la bucurie și extaz până la nostalgie și melancolie. Prin reinterpretarea unui repertoriu pop în stil jazz, muzica capătă o nouă viață, transformându-se într-o experiență magică, unde melodii familiare își dezvăluie tonuri neașteptate și captivante.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 60 de lei

Despre artiști

Hera (Andra Lupu) Hera, cunoscută sub numele real Andra Lupu, este o tânără interpretă cu o prezență elegantă care a reușit să captiveze publicul prin vocea sa sensibilă și puternică. Absolventă a studiilor de masterat în secția „Jazz” la Universitatea de Muzică din București, Hera îmbină stilurile muzicale într-o manieră unică, oferind interpretări pline de rafinament și emoție.

Ciprian Pop este unul dintre cei mai apreciați chitariști de jazz din România. Și-a perfecționat abilitățile la Universitatea Națională de Muzică București, secția Compoziție Jazz, urmând apoi un master în Jazz. Pe parcursul studiilor, Ciprian a câștigat distincții importante, precum premiul pentru cel mai bun instrumentist la „Festivalul Internațional Studențesc de Jazz” din Târgu Mureș (2011) și trofeul concursului „Festivalul Ziua Chitarelor” (București, ediția I). Eforturile sale au fost cruciale în evoluția sa ca instrumentist, devenind un muzician versatil și creativ, cunoscut pentru tehnicile sale avansate.

Vă așteptăm să vă alăturați nouă pentru o seară de muzică sublimă în grădina ceainăriei Infinitea, unde magia jazz-ului se întâlnește cu frumusețea melodiilor pop reinterpretate.


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO