Infinitea Music InFusion – Sorina Rotaru & Alexandru Olteanu

Sorina Rotaru Cconcert Infinitea

„Under Blue Moon Rendezvous” – Luni, 3 Iulie 2023, ora 19.00

Sorina Rotaru (voce) & Alexandru Olteanu (pian)

Luni, 3 Iulie, începând cu ora 19:00, în grădina Infinitea îi veți putea asculta pe Sorina Rotaru și Alexandru Olteanu într-un concert jazz cu o atmosferă total specială.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 50 de lei

Despre artiști:

Sorina Rotaru Ensemble prezintă atmosfera glamour, fermecătoare din perioada Old Hollywood-ului strălucitor, printr-o selecție de teme de Jazz, cuprinse în The Great American Song Book, și de ritmuri efervescente Bossa Nova, reorchestrate prin reunirea viziunilor vintage și contemporană.

Ansamblul adună împreună muzicieni care împart codul nescris al limbajului de jazz, rezultând o muzică ancorată în tradiție și deschisă spre inovație, spre explorare. Proiectul abordează diferitele curente ale jazz-ului, cu o subiectivitate cultivată, în care delimitările dintre stiluri, și curajul de a personaliza, sunt în armonie.

Vocea versatilă și plină de suflet a muzicienilor va încânta ascultatorii în timp ce interpretează hituri clasice precum „LOVE”, „All The Things You Are”, „S’Wonderful”, „Unforgettable” și, de asemenea, melodii care aparțin repertoriului distins, potrivit celor care vor să pătrundă în profunzimile acestei muzici.

https://www.facebook.com/sori.rotaru/

https://www.youtube.com/user/sorinageorgianarotar

https://www.instagram.com/sorina__rotaru/


 

Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului. Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul. Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice. Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.

Comments are closed.

ro_RORO