Infinitea Music InFusion – Soul Serenade & Alexandru Olteanu

Soul Serenade & Alexandru Olteanu – „Cool Mood” – Luni, 22 Iulie 2024, ora 19.00

Pe 22 iulie, vă invităm să vă alăturați nouă în grădina ceainăriei Infinitea pentru o seară specială de jazz și blues cu trio-ul SOUL SERENADE, alături de Alexandru Olteanu. Proiectul, în formula actuală, a luat ființă în 2022 și este inspirat din vastul repertoriu de Jazz & Blues, concentrându-se în special pe compozițiile anilor ’40. Trio-ul se dedică cultivării unei comunicări și interacțiuni libere, păstrând în același timp estetica tradițională a genului. Un focus major pentru cei trei muzicieni este interesul față de timbru și potențialul de expresie prin mediul acustic.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 70 de lei

Componență:

  • Adelina Chivu – voce, bas
  • Andrei Rotariu – chitară, muzicuță, voce
  • Alexandru Olteanu – pian

Performanțe și Recunoașteri

În martie 2013, Soul Serenade a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind prima participare a României la acest festival/concurs. În noiembrie 2013, trupa a fost prezentă în cadrul renumitului festival „Blues Sur Seine” din Franța.

Trio-ul bucureștean a fost „opening act” pentru Rhiannon Giddens & Layla McCalla, câștigătoare Grammy. Ca parte a seriei de concerte Beth Hart din 2021, Soul Serenade a fost opening act pentru cunoscuta vocalista de origine americană.

Au susținut numeroase turnee atât în Europa, cât și în Statele Unite, și au participat la numeroase festivaluri de profil, precum: „Red Hot Strings Workshop” 2021 (New York), „Blues After Work” 2013 (Luxembourg), Utcazene Fesztival 2022 (Budapest, HU), „Sofia Blues Meeting” (Sofia), 16 ediții Street Food Festival, Focșani Blues Festival 2016 (România), Sighișoara Blues Festival 2016 (România), Green Sounds Festival 2016, Jazz in the Park 2015 (România), Danube Jazz & Blues Festival 2015 (România), Dichis ‘n’ Blues 2015 & 2016 (România), Bulz & Blues 2013 & 2014 (România), „CloverFest Muscel” 2013 & 2015 (România), Jimbo Blues 2017 (România), Street Delivery 2013 & 2017 (România).

Conectează-te cu Soul Serenade:


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO