Infinitea Music InFusion – Soul Serenade & Alexandru Olteanu

Soul Serenade & Alexandru Olteanu – „Mellow Mood” – Luni, 25 Septembrie 2023, ora 19.00

Bucurați-vă de o seară magică de muzică Jazz & Blues la ceainăria Infinitea, în data de 25 septembrie 2023, începând cu ora 19, la concertul special intitulat „Mellow Mood”.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 50 de lei

Despre artiști:

Proiectul a luat ființă în 2022 și este inspirat din vastul repertoriu de Jazz & Blues, cu predilecție compozițiile anilor ’40.
Trio-ul este dedicat în a cultiva o comunicare și interacțiune liberă păstrând în același timp parametrii unei estetici tradiționale.
Un focus major pentru cei trei muzicieni este interesul față de timbru și potențialul de expresie prin mediul acustic.Componență:
Adelina Chivu – voce, bas
Andrei Rotariu – chitară, muzicuță, voce
Alexandru Olteanu – pianIn martie 2013, Soul Serenade a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs.

In noiembrie 2013 trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival „Blues Sur Seine” din Franta.
Trio-ul bucurestean a fost „opening act” pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy.

Ca parte a seriei de concerte Beth Hart din 2021, Soul Serenade a fost opening act pentru cunoscuta vocalista de origine americană.

Au sustinut numeroase turnee atat în Europa cât și în Statele Unite plus numeroase prezențe la festivaluri de profil: „Red Hot Strings Workshop” (New York), „Blues After Work” (Luxembourg), Utcazene Fesztival (Budapest,HU), „Sofia Blues Meeting”(Sofia),16 editii Street Food Festival, Focsani Blues Festival (Romania), Sighisoara Blues Festival (Romania), Green Sounds Festival, Jazz in the Park (Romania), Danube Jazz & Blues Festival (Romania), Dichis ‘n’ Blues (Romania), Bulz&Blues (Romania),”CloverFest Muscel” (Romania), Jimbo Blues (Romania), Street Delivery (Romania).

 


YouTube: Soul Serenade – YouTube


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO