Infinitea Music InFusion – Soul Serenade duet

Soul Serenade duet – „Jazz in Spring” – Luni, 25 martie 2024, ora 19.00

Această seară specială vă va transporta în epoca de aur a anilor ’30 și ’40, reînviind spiritul și vibrația autentică a blues-ului, jazz-ului și swing-ului. Soul Serenade, cunoscută pentru abordarea sa distinctă și acustică, îmbină cu măiestrie stiluri și estetici diverse din istoria muzicală a Statelor Unite. Fiecare notă și acord reflectă o pasiune profundă și o dedicare față de aceste genuri muzicale, aducând un omagiu tradițiilor și inovațiilor care le-au modelat.

Concertul promite nu doar o experiență auditivă de neuitat, dar și o atmosferă intimă și caldă, perfectă pentru a vă destinde și a vă pierde în ritmurile suave și emoționante ale muzicii.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 70 de lei

Despre artiști:

Adelina Chivu
 
Cultivând o intensă activitate concertistică și academică, Adelina Chivu și-a definit o identitate muzicală extrem de personală.
Cu vaste influențe variind de la Billie Holiday, la Sarah Vaughan până la Bessie Smith, focusul artistei a fost mereu pe expresivitatea venită prin timbralitate și dinamică.
Implementând propria sa viziune asupra standardelor de jazz, atât prin studiu diligent cât și totală asumare, reușește de fiecare dată să cucerească publicul.
 
Andrei Rotariu
Un muzician cu o nesfârșită curiozitate pentru muzică și sunet, Andrei Rotariu și-a croit propriul drum într-un mediu, adesea, foarte standardizat. O clară caracteristică a artistului este de a (re)introduce chitara jazz acustică, într-un ansamblu, cu un rol extrem de versatil.
Interesul său față de timbrul pur al instrumentului îl conduce către noi și noi explorări estetice. Mix-ul de influențe din lumea blues-ului, jazz-ului și al altor genuri „old time” de peste ocean au contribuit la o personalitate muzicală și un sound  de sine stătătoare.
 
Linkuri: 


YouTube: Soul Serenade – YouTube


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO