Infinitea Music InFusion – Soul Serenade

Concert Soul Serenade Infinitea

Soul Serenade -„Jazz & Blues at Sunset” – Luni, 14 August 2023, ora 19.00

Luni, 14 August, începând cu ora 19:00, în grădina Infinitea îi veți putea asculta pe prietenii de la Soul Serenade într-un concert de jazz cu o atmosferă total specială.

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „concert”

Contribuție artiști – 50 de lei

Despre Soul Serenade

Cei doi muzicieni imbina stiluri si estetici din istoria muzicala a Statelor Unite, într-un format pur acustic, fiind influentati in mod deosebit de jazzul & swingul din anii ’30 și ’40  .

În martie 2013, Soul Serenade a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a României la acest festival/concurs.

În noiembrie 2013 trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival „Blues Sur Seine” din Franta.Trio-ul bucurestean a fost „opening act” pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy.

Alte festivaluri notabile: „Red Hot Strings Workshop” 2021 (New York), „Blues After Work” 2013 (Luxembourg), „Sofia Blues Meeting”(Sofia),16 editii Street Food Festival, Focsani Blues Festival 2016 (Romania),Sighisoara Blues Festival 2016 (Romania),Green Sounds Festival 2016,Jazz in the Park 2015 (Romania),Danube Jazz & Blues Festival 2015 (Romania), Dichis ‘n’ Blues 2015 & 2016 (Romania), Bulz&Blues 2013 & 2014 (Romania),”CloverFest Muscel” 2013 & 2015 (Romania), Jimbo Blues 2017 (Romania), Street Delivery 2013 & 2017 (Romania).
Linkuri:

TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO