Seară de poezie – eveniment caritabil

Seară de poezie- eveniment caritabil organizat de către asociația Leo Moonlight București – Miercuri, 24 aprilie 2024, ora 19.00

Ești pregătit să fii parte dintr-o seară plină de magie și generozitate? Te invităm la o experiență unică de poezie caritabilă, unde vei avea ocazia să te lași purtat de versuri încântătoare! Ascultă poeziile inspirate ale celorlalți, exprimă-ți propriile gânduri în versuri sau lasă-te surprins de recitările anonime!

Click aici pentru rezervare – vă rugăm să menționați în câmpul de observații „eveniment”

Donație minimă – 30 de lei

Banii strânși vor fi donați Asociației Little People- https://www.thelittlepeople.ro/ro/, o organizație dedicată sprijinirii copiilor cu nevoi speciale. Little People oferă programe educaționale și de asistență medicală pentru copiii cu dizabilități din România.
De asemenea, mulțumim Editurii Litera pentru sprijinul lor generos!

Hai să facem împreună o schimbare pozitivă în viețile celor care au nevoie de sprijinul nostru!


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin o jumătate de oră înaintea concertului.
  • Din respect pentru artiști și pentru ceilalți oaspeți, vă rugăm să țineți conversația la un nivel acustic care să nu perturbe concertul.
  • Colegii noști vă vor suna în ziua concertului pentru a confirma participarea dumneavoastră, astfel ca locul va fi rezervat doar în urma acestei confirmări telefonice.
  • Deoarece contribuția merge în totalitate către artiști, vă rugam să aduceți valoarea în numerar. Consumația se poate achita separat, numerar sau cu cardul.
  • Rezervarile se vor face doar online, cu maxim o luna înainte de data concertului și doar dacă menționați în câmpul de observații „concert”.
  • Concertele care sunt organizate în gradină se vor muta în interior, în cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile în ziua concertului.

Comments are closed.

ro_RORO